-
AutorPříspěvky
-
-
EmilHost (Guest)Byl jsem na tom stejně. Bylo mi ale vysvětleno, že u produktu byla slíbena stejná cena do roku 2018 a průběžně se tak jeho cena nenavyšovala. Ale vyšlo by to v roce 2019 na celkem dost, tak jsem se nechal převést na nabídku Klasik s fixací na 2 roky. Nechtěl jsem od firmy utíkat a řešit nějaký zbytečný přesuny, když to vezmu kolem a kolem, tak jsem za ty léta s nimi moc věcí řešit nepotřeboval.
Jinak tady jsem našel nějaký ceny za regulovanou část elektřiny: https://www.eru.cz/cs/-/energeticky-regulacni-vestnik-11-2018 -
Matej KopecnyHost (Guest)Není to až tak horký, jak to vypadá. Od dodavatele jde zdražení jen silový elektřiny, zbytek neovlivní. A to je tak 1/4 finální částky, kterou platíme. Takže to zdražení je ve výsledku tak těch 10%, jak všichni všude říkaj, jen je to blbě podaný a na první pohled se zdá, že je to mnohem víc. Když si ale na kalkulátoru TZB info porovnáte ceny, zjistíte, že je u Bohemky máte ve srovnání s ostatními ještě dobrý. Záleží jakej produkt, ale ten si můžete lehce změnit. U nynějšího zdražování si stejně změnou nepomůžete..
-
EmilHost (Guest)Byl jsem na tom stejně. Bylo mi ale vysvětleno, že u produktu byla slíbena stejná cena do roku 2018 a průběžně se tak jeho cena nenavyšovala. Ale vyšlo by to v roce 2019 na celkem dost, tak jsem se nechal převést na nabídku Klasik s fixací na 2 roky. Nechtěl jsem od firmy utíkat a řešit nějaký zbytečný přesuny, když to vezmu kolem a kolem, tak jsem za ty léta s nimi moc věcí řešit nepotřeboval. Jinak na oficiálních stránkách ERÚ jsem našel nějaký ceny za regulovanou část elektřiny, tak to bude asi to, co hledáte.
-
Krista KalužováHost (Guest)Chci znát cenu silové elektřiny na rok 2019 dodavatelů elektřiny. Bohemia Energy entity s.r.o.. z 950,Kč bez DPH a 1529,00 Kč bez DPH, což je obrovské navýšení, které je téměř neskutečné podle informací, že se bude jednat asi o 4% navýšení je navýášení o 60%.Nehorázné.
-
AutorPříspěvky